Skip to content

How it works...

 • You Choose

  Thjesht zgjidhni planin që ju përshtatet dhe datën kur dëshironi të filloni.

 • We Prepare

  Ne kujdesemi për përgatitjen & planifikimin e smoothie-s tuaja të shëndetshme.

 • We Deliver

  Ne e dorëzojmë planin tuaj të detox smoothies direkt në derën tuaj.

 • You Enjoy

  Ju mund të ndiheni më mirë duke nisur një dietë të balancuar.

FAQ❓

Sa peshë mund të humbas?

Humbja mesatare e peshës është si më poshtë:

Detox Bazë 12 Ditor (3,5-7 kg)
Detox Premium 14 Ditor (6-10 kg)

Cilin program detoksifikimi duhet të zgjedh, 12 ditor apo 14 ditor ?

Kjo varet nga qëllimet tuaja për humbje në peshë:

12 ditë - (3,5 - 7 kg)
14 ditë - (6 - 10 kg)

A do ta rifitoj peshën menjëherë pas detox-it ?

Përgjigje e shkurtër - jo!

Në fakt pasi të keni mbaruar regjimin detox, kjo e bën më të lehtë humbjen e peshës (nëse ky është qëllimi juaj) pasi trupi juaj tani do të djegë masën dhjamore në mënyrë më efikase.

Pas regjimit detox, ju gjithashtu do të dëshironi natyrshëm ushqime më të shëndetshme, kjo jau bën më të lehtë të mirëmbani peshën e humbur.

Unë synoj vetëm detox dhe jo të humbas peshë, si funksionon?

Për përsonat që nuk janë mbipeshë me këtë regjim vetëm detoksifikoni organizmin tuaj dhe nuk humbisni peshë. Gjithashtu ju lejohet të konsumoni një vakt opsional.

A mund të pi kafe gjatë detox-it?

Çajrat bimor preferohen gjatë detox-it, por nëse jeni konsumues të rregullt të kafes dhe e keni të vështirë të hiqni dorë, përpiquni ta limitoni 1-3 në ditë. Mund te pini kafe të zezë ose me pak qumësht bimor. Shllaku ose sheqeri nuk ju lejohen - mund të përdorni ëmbëlsues natyral si Stevia.

A janë smoothies detox vegane/vegjetariane?

Po! Të gjitha smoothies detox janë vegane dhe janë të përfshira snacks dhe vakte vegane/vegjetariane për ata që nuk duan të hanë produkte mishi.